3M DI-NOC Architectural Finishes

Ένα εκπληκτικό υλικό επενδύσεων που μπορεί να μεταμορφώσει       κάθε χώρο σε έργο τέχνης.

                      

Το προϊόν 3M DΙ-NOC είναι μια σειρά αυτοκόλλητων διακοσμητικών μεμβρανών, διαθέσιμη σε ένα πολύ μεγάλο εύρος σχεδίων από  φυσικά ως  hi-tech, τα  οποία αναπαράγουν πιστά το  ξύλο, το  μέταλλο, το  μάρμαρο, το  δέρμα, την  πέτρα, και  πάρα πολλά άλλα υλικά επενδύσεων. Προσφέρουν απεριόριστη δημιουργική ευελιξία και  αρχιτεκτονική ελευθερία με  μειωμένο κόστος σε  σχέση με  τα  αντίστοιχα φυσικά υλικά που  χρησιμοποιούνται στην κατασκευή και στην ανακαίνιση.

 

Οι πιθανές εφαρμογές τους ποικίλλουν, από  το  κτίριο, το  ξενοδοχείο και  το  γραφείο στις  δημόσιες συγκοινωνίες και  τη  ναυτιλία, ακόμη και  σε  έπιπλα  και  εξοπλισμούς τόσο για  εφαρμογές σε  εσωτερικούς όσο  και  σε  εξωτερικούς χώρους. Η σειρά των  διακοσμητικών μεμβρανών 3Μ DI-NOC περιλαμβάνει μια  πλούσια γκάμα με  περισσότερες από  25  κατηγορίες στις  οποίες εντάσσονται περισσότερα των  900  διαφορετικοί κωδικοί και είδη σχεδίων, χρωμάτων και  ανάγλυφων δομών, οι οποίες είναι σε  θέση ανταποκριθούν ακόμη και  στην πλέον σύνθετη απαίτηση διακόσμησης, επιτρέποντας την  ένταξη τους σε  νέες  κατασκευές ή σε αυτές που  αφορούν ανακαίνιση χώρων.

 

Ακόμη και  αν  ο σχεδιασμός έργου απαιτεί ψηφιακή εκτύπωση του  3Μ DI-NOC αυτό είναι εφικτό σε  κάποιους κωδικούς. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ειδικού χρώματος ή ακόμα και  σχεδίου. Οι τυπικές επενδύσεις 3Μ DI-NOC αφορούν τοίχους, κολόνες, πόρτες, έπιπλα, ανελκυστήρες, ψευδοροφές, μπάνια και  κουζίνες, προσόψεις καταστημάτων και μπορούν να  επικολληθούν σε  αλουμίνιο, χάλυβα, πλακάκια, πλαστικά, συνθετικά υλικά, σοβάδες, γυψοσανίδες και  πολλά άλλα υποστρώματα που συναντάμε στις  κατασκευές. Το  μειωμένο πάχος του, επιτρέπει επενδύσεις που  είναι ελαφρύτερες από  τα  αντίστοιχα αυθεντικά παραδοσιακά υλικά, ενώ  το  γεγονός ότι  είναι αυτοκόλλητο επιτρέπει την προσαρμογή του στο έργο και  την  επικόλλησή του επί  τόπου στο  υπάρχον υπόστρωμα, οδηγώντας σε  μειωμένο κόστος έναντι της  εργασίας με  τα  αντίστοιχα φυσικά υλικά επενδύσεων, που  χρησιμοποιούνται στην ανακαίνιση ή την  νέα κατασκευή. Προφανώς, επίσης ο χρόνος διακοπής λειτουργίας του  χώρου μειώνεται σημαντικά, ενώ  σε  πολλές περιπτώσεις μπορεί η εργασία να  γίνεται ενώ  λειτουργεί ο χώρος, όπως για  παράδειγμα σε  ανακαινίσεις πλοίων και ξενοδοχείων.
Ως  αποτέλεσμα των  δεκαετιών εμπειρίας της  3M  στην παραγωγή αυτοκόλλητων μεμβρανών, το 3Μ DΙ-NOC έχει  άριστη συμπεριφορά στο  νερό, στους ρύπους, στα  κτυπήματα, στα  γδαρσίματα και  τη  μούχλα. Είναι επίσης βραδύκαυστο και έχει πιστοποίηση ΙΜΟ  για  την  χρήση στην ναυτιλία.  Το  υλικό έχει  ως  βασικά χαρακτηριστικά την  μεγάλη του  αντοχή στον χρόνο και τις  καταπονήσεις και  σχεδιάσθηκε ειδικά  για  εφαρμογές εσωτερικής και  εξωτερικής διακόσμησης.
Οι μεμβράνες 3Μ DI-NOC, είναι  κατασκευασμένες από PVC  (που δεν  περιέχει κάδμιο ή άλλα βαρέα μέταλλα), πάχους μαζί με  την  κόλλα 210-220 μικρά. Έχει την  δυνατότητα διαμόρφωσης με  πιστολάκι θερμού αέρα κατά την  εργασία επικόλλησης, πρακτικά όλες οι συνήθεις τρισδιάστατες καμπύλες επιφάνειες μπορούν να  επενδυθούν. Φυσικά έχει αντοχή σε  διάφορες κοινές χημικές ουσίες, ενώ  ο καθαρισμός τους γίνεται εύκολα με  τα  κοινά καθαριστικά.

 

 Λόγω της τεράστιας ποικιλίας φινιρισμάτων,σε πολλές κατασκευές το 3Μ DI-NOC χρησιμοποιείται από τους αρχιτέκτονες στον σχεδιασμό διαφόρων έργων σαν κύριο υλικό εσωτερικών και εξωτερικών επενδύσεων. 

 

Η εταιρία μας έχει πραγματοποιήσει δεκάδες έργα εφαρμογής Di-Noc σε Ξενοδοχεία, Πλοία, Αλυσίδες καταστημάτων, Γραφεία, Εξωτερικές προσόψεις εμπορικών κτιρίων, Σκάφη αναψυχής ακόμα και σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

 

 

 

 

 

DI-NOC Arcitectural Finishes

τοιχος επενδεδυμενος με di-noc

Επένδυση τοίχου με profil αλουμινίου επενδεδυμένα με DI-NOC σε τρείς αποχρώσεις ξύλου.

 

DI-NOC Επένδυση Ανελκυστήρα

DI-NOC Boat Interior Renovation

Εικόνα5

Εσωτερικό κουζίνας σκάφους, τα ντουλάπια έχουν επενδυθεί με λευκό γυαλιστερό DI-NOC και ο πάγκος της κουζίνας με μαύρο γυαλιστερό.

DI-NOC Architectural Finishes

toiletruimte-dinoc-folie

DI-NOC Ανακαίνιση ξενοδοχείου Hilton Minneapolis USA

Επένδυση πάγκου λουτρού. με DI-NOC ανθεκτικό σε υγρό περιβάλλον.

DI-NOC Exterior

3m-di-noc-exterior-3m-italia-256625-rel9c68c0fe

Κάλυψη προσόψεως κτιρίου με DI-NOC της σειράς VM (Metalic) ειδικό για επένδυση εξωτερικών επιφανειών.

3m di-noc

[button size=”xl” href=”url:http%3A%2F%2Fsolutions.3m.com%2Fwps%2Fportal%2F3M%2Fen_EU%2Farchitectural-markets-EU%2Fhome%2Fproducts%2F~%2FEnterprise-Catalog%2FProducts-for-Industry-and-Professionals%2FConstruction-Building-Supplies%2FArchitectural-Products%2FSurface-Finishes%3FN%3D2891%26rt%3Dc3||”]Δείτε εδώ όλα τα σχέδια και τις τεχνοτροπίες.[/button]
Back to top