Η Εταιρεία μας

 
Η ADC ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα της εμπορίας, επεξεργασίας και εφαρμογής των τεχνολογικά προηγμένων αυτοκόλλητων μεμβρανών της 3Μ ενώ συμμετέχει ενεργά στον τομέα της εμπορίας, διανομής και τοποθέτησης καινοτόμων προϊόντων.
Προσφέρουμε λύσεις σε κάθε ανάγκη των πελατών μας. Το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει αλυσίδες καταστημάτων λιανικής, ομίλους και εταιρείες διαφόρων κλάδων, κατασκευαστικές και αρχιτεκτονικά γραφεία, διαφημιστικές εταιρείες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η υψηλή ποιότητα των έργων μας εξασφαλίζει την ικανοποίηση των πελατών μας και τη διατήρηση σταθερών συνεργασιών. Η δραστηριότητα μας χαρακτηρίζεται από σωστό προγραμματισμό και συνέπεια. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, γεγονός που μας θέτει άξιους εμπιστοσύνης στους πελάτες και συνεργάτες μας.
Η εταιρία μας έχει υπογράψει εμπορική συμφωνία με την πολυεθνική εταιρία 3Μ για τη διανομή και εφαρμογή των παρακάτω προϊόντων:

 

 

column_text]

 
3M™ Scotchprint: Αυτοκόλλητες εκτυπώσιμες μεμβράνες για διαφημιστικές εφαρμογές μεγάλου μεγέθους σε οχήματα, κτίρια, υαλοπίνακες, και δάπεδα.
3M™ Αντηλιακές μεμβράνες υαλοπινάκων.
3M™ Μεμβράνες ασφαλείας και προστασίας υαλοπινάκων.
3M™ Διακοσμητικές μεμβράνες υαλοπινάκων.
3M™ Μεμβράνες αλλαγής χρώματος αυτοκινήτων και σκαφών. (Wrapping Films)
3M™ DI-NOC: Αυτοκόλλητες μεμβράνες αρχιτεκτονικών επενδύσεων.

H ADC διακρίνεται για την …………

Δημιουργικότητα!

Απασχολεί στελέχη με επαγγελματική κουλτούρα και γνώσεις ανάλογες αυτών που διαθέτουν τα στελέχη των πελατών της και πετυχαίνει έτσι άριστο επίπεδο συνεργασίας.

Συνέπεια!

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή ιδιωτικών έργων που απαιτούν αυστηρά ποιοτικά κριτήρια, αυστηρή τήρηση χρονοδιαγραμμάτων και ανταγωνιστικό κόστος.

 

Αξιοπιστία!

Λόγω της μακρόχρονης συνεργασίας της με μεγάλες επιχειρήσεις με πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων, έχει ολοκληρώσει έργα στους περισσότερους νομούς της Ελλάδος.

Εμπειρία!

Έχει μεγάλη εμπειρία στην εφαρμογή όλων των προϊόντων 3Μ που εμπορεύεται. Είναι έτσι σε θέση να οργανώσει και να επιβλέψει την παραγωγή και την τοποθέτηση σε όλα της τα στάδια, ακόμη και τα πιο εξειδικευμένα.

Πιστοποίηση!

Τα συνεργεία της εταιρίας είναι πιστοποιημένα από την 3Μ Ελλάς.
Back to top