3M™ Αντηλιακές Μεμβράνες Υαλοπινάκων

Το τζάμι, λόγω της ιδιότητας του να διαπερνάται από το φως, έχει γίνει το πιο δημοφιλές αρχιτεκτονικό υλικό και σύμβολο μοντέρνας αισθητικής. Όμως, τα κτίρια με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες στις εξωτερικές όψεις, έχουν αποδειχθεί ενεργοβόρα, καθώς το καλοκαίρι χρειάζονται ως και τέσσερις φορές περισσότερη ενέργεια για κλιματισμό, ενώ το χειμώνα έχουν απώλεια θερμότητας μέχρι και έξι φορές περισσότερο από ένα άλλο κτίριο.

 Οι αντηλιακές μεμβράνες είναι κατασκευασμένες για να προστατεύουν
τους εσωτερικούς χώρους των κτιρίων από την θερμότητα
και την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία!  

 

Οι αντηλιακές μεμβράνες 3M
 • Εξοικονομούν ενέργεια αφού βοηθούν σημαντικά στην μείωση του κόστους κλιματισμού ενός κτιρίου

 • Προσφέρουν άνεση στους εργαζόμενους μειώνοντας κατά μεγάλο ποσοστό την ενοχλητική αντηλιά

 • Προστατεύουν από την επικίνδυνη για το άνθρωπο UV ακτινοβολία  η οποία είναι υπεύθυνη για τις δερματικές αλλοιώσεις που συχνά οδηγούν στον καρκίνο του δέρματος.

 • Προστατεύουν τα έπιπλα σας τα υφάσματα τις κουρτίνες και τα χαλιά από το ξεθώριασμα που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία.

 • Τοποθετούνται εύκολα στα υπάρχοντα παράθυρα των κτιρίων και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων και αποχρώσεων ώστε να μπορούν να δώσουν την κατάλληλη λύση σε όλες τις περιπτώσεις.

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς!
 • Επίσκεψη τεχνικού στο χώρο σας για επιμέτρηση και δειγματισμό.
 • Εκτίμηση των αναγκών σας και επιλογή της καταλληλότερης για την περίπτωση σας μεμβράνης.

 • Εισαγωγή των δεδομένων των υαλοπινάκων σε ειδικό Software για την μέτρηση του θερμικού στρες. (Glass Check List 3M Software)

 • Αποστολή τεχνικής ανάλυσης και οικονομικής προσφοράς.

 • Εφαρμογή των μεμβρανών στους υαλοπίνακες από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο από την 3Μ συνεργείο τοποθετήσεων.

 • Έκδοση και αποστολή της εγγύησης του προϊόντος.
3M-Films-Bottom-Line
3M Clasic Series: Μεμβράνες Silver, και Neutral
 • Μεμβράνες Silver: Αντηλιακές μεμβράνες υψηλής απόδοσης και αντανακλαστικότητας τύπου καθρέπτη κατάλληλες για εσωτερική και εξωτερική τοποθέτηση.

 • Μεμβράνες Neutral: Αντηλιακές μεμβράνες ουδετέρου χρώματος μεσαίας αντανακλαστιοκότητας κατάλληλες για εσωτερική και εξωτερική τοποθέτηση.

   

Silver 20 Τεχνικές προδιαγραφές

Silver 35 Τεχνικές προδιαγραφές

Silver 15 Exterior Τεχνικές προδιαγραφές

Neutral 35 Τεχνικές προδιαγραφές

Neutral 35 Exterior Τεχνικές προδιαγραφές

Ultra Neutral 35 Τεχνικές προδιαγραφές (Αντηλιακή και Ασφαλείας)

 

 

3M Prestige: Διαφανείς Μεμβράνες Νανοτεχνολογίας.

Οι μεμβράνες Prestige είναι σχεδόν διαφανείς και δεν εμποδίζουν καθόλου την ορατότητα.
Είναι ιδανικές για βιτρίνες καταστημάτων, μονοκατοικίες, και γενικά εφαρμογές που το ζητούμενο είναι η αντηλιακή προστασία χωρίς να μειωθεί ο φυσικός φωτισμός του χώρου.
Οι μεμβράνες Prestige προστατεύουν τελείως από την βλαβερή UV ακτινοβολία που είναι ο κύριος λόγος του ξεθωριάσματος ρούχων, επίπλων, και γενικά προϊόντων που εκτίθενται σε μια βιτρίνα, ενώ συγχρόνως μειώνουν την ηλιακή θερμότητα και αντηλιά.

 

OSRAддд

Η ιδανική λύση για την αντηλιακή προστασία των βιτρινών των εμπορικών καταστημάτων.

Οι υαλοπίνακες των εμπορικών καταστημάτων πρέπει να είναι απολύτως διαφανείς ώστε η ορατότητα των αντικειμένων που εκτίθενται σε αυτές να είναι η καλύτερη δυνατή. Συγχρόνως οι υαλοπίνακες πρέπει να προστατεύουν τα εκθέματα από την χρωματική αλλοίωση (ξεθώριασμα) που προκαλείται από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και θερμότητα.
Το ξεθώριασμα και το κάψιμο των προϊόντων στις βιτρίνες αποτελεί μεγάλο πρόβλημα αφού τις περισσότερες φορές τα εκθέματα καταλήγουν κατεστραμμένα από τον ήλιο, πράγμα που σημαίνει σοβαρή απώλεια χρημάτων. Η λύσεις που μας προσφέρουν οι τέντες και τα στόρια δεν είναι ικανοποιητικές, αφού με αυτούς τους τρόπους αναγκαστικά ”κρύβουμε” το κατάστημα μας, μειώνοντας κατά πολύ την προβολή του ενώ η αόρατη UV ακτινοβολία διέρχεται και διαμέσου του τεντόπανου. Με την χρήση διαφανών μεμβρανών της 3Μ, ξεχνάμε τις τέντες και τα στόρια και δεν περιορίζουμε την προβολή του καταστήματος.
Οι μεμβράνες Prestige απορρίπτουν το 99,9% της βλαβερή UV ακτινοβολίας του ήλιου, που είναι η κύρια αιτία του ξεθωριάσματος των αντικειμένων.
Οι μεμβράνες 3Μ Prestige δεν εμποδίζουν καθόλου την ορατότητα προς το εσωτερικό της βιτρίνας ( δεν καθρεφτίζουν) γιατί αντανακλούν το φως μόλις κατά 8% (το ποσοστό αυτό είναι χαμηλότερο από την φυσική αντανάκλαση ενός απλού καθαρού τζαμιού)

Πέρα από την προστασία των εκθεμάτων της βιτρίνας που θα πετύχουμε, έχουμε αισθητά αποτελέσματα και στην μείωση της θερμοκρασίας μέσα στο κατάστημα, με αποτέλεσμα να καταναλώνουμε πολύ λιγότερη ενέργεια για κλιματισμό. Με όλα αυτά είναι φανερό πως το κόστος των αντηλιακών μεμβρανών θα αποσβεστεί πολύ γρήγορα.

Prestige 70 Τεχνικές προδιαγραφές

Prestige 70 Exterior Τεχνικές προδιαγραφές

Prestige 90 Exterior Τεχνικές προδιαγραφές

Ultra Prestige PR-S50 Τεχνικές προδιαγραφές

Ultra Prestige PR-S70 Τεχνικές προδιαγραφές

ADC 3M NIGHT VISION ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΤΑΛΑΣΗΣ

 

3M Night Vision: Φυμέ Μεμβράνες Χαμηλής Εσωτερικής Αντανάκλασης

Οι μεμβράνες της σειράς Night Vision σε αντίθεση με τις συμβατικές  μεμβράνες δεν καθρεπτίζουν εσωτερικά και επιτρέπουν την ορατότητα (από μέσα προς τα έξω) ακόμα και την νύχτα. Αυτή η χαρακτηριστική ιδιότητα της σειράς μεμβρανών Night Vision οφείλεται στο ότι, αντί για την παραδοσιακή επίστρωση του πολυεστερικού υλικού με μέταλλα, οι μεμβράνες είναι επιστρωμένες με ανθρακονήματα τόσο λεπτά, που είναι αόρατα στο γυμνό μάτι.
Οι μεμβράνες Night Vision έχουν μεγαλύτερο χρόνο ζωής από τις συμβατικές μεμβράνες και είναι ιδανικές για τοποθέτηση σε κατοικίες και γραφεία.

 Night Vision 15 Τεχνικές προδιαγραφές.

 Night Vision 25 Τεχνικές προδιαγραφές.

Night Vision 35 Τεχνικές προδιαγραφές.

Ultra  Night Vision  S25 (Αντηλιακή και Ασφαλείας)  Τεχνικές προδιαγραφές.

 

6403M Thinsulate Θερμομονωτικές μεμβράνες για όλες τις εποχές.

Με την δύναμη της νανοτεχνολογίας η 3Μ δημιούργησε την πιο προηγμένη θερμομονωτική μεμβράνη του κόσμου.  Το καλοκαίρι προστατεύει από την ηλιακή θερμότητα, αντηλιά και βλαβερή UV ακτινοβολία ενώ τον χειμώνα βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας μειώνοντας την απώλεια θερμότητας του χώρου μέχρι και 35%.

 

General Window Film Brochure

red-15-1739_com_core_bro_p6-3_clean_001
prestige_residential_brochure_70-0709-0211-2_cg2_lowres-1_001
Back to top